Kappas, luimupupun blogilla on tänään yksivuotissynttärit – pitäisi varmaan keksiä jotain älykästä näppäiltävää vuosipäivän kunniaksi. Kuten ensimmäisessä jutussa kerroin, olin suunnitellut ruoka- ja valokuvausblogin aloittamista jo pitkään. Kimmokkeen kirjoittamiselle antoi polveni, tarkemmin sanottuna hajonnut eturistisiteeni, jonka uudelleen rakentelusta ja kuntoutuksen etenemisestä on tullut naputeltua rivi jos toinenkin. Polviprojektista huolimatta kirjoittaminen on ollut todella mukavaa, en ollutkaan kirjoittanut työjuttujen ja sähköpostien lisäksi oikeastaan mitään sitten lukiovuosien (ja siitä onkin jo aika kauan aikaa…). Jutustelun lomassa tästä on kertynyt itselle suosikkireseptiemme arkisto, nykyisin tulee vakioeväitä laitettaessa nostettua keittokirjan sijaan omppu ja pupun blogi pöydälle. Toivon kovasti, että jutustelusta on ollut teille lukijoillekin hupia tai hyötyä!

Sadekuurojen välissä kävimme juoksulenkillä Halssilassa. Toiminta muistuttaa kerta kerralta enemmän juoksu-urheilua, hyvä niin. Lyhytkin lenkki parantaa ruokahalua, erityisesti tietenkin ”juhlapäivänä” ;), jonka pääruokana oli isoimmasta Kkaupasta löytynyttä Leppäveden haukea yrttikuorrutuksella. Linkin reseptin sitruunan sijaan laitoimme kalan päälle kymmenisen kaprista, yrttiseoksessa oli myös basilikaa.

Juhlan kunniaksi leivoimme karviaispiirakan, josta näyttää olevan vain puolet jäljellä… Sopusoinnussa olevan makeankirpeän maun lisäksi piirakka on mielestäni oikein hauskan näköinen. Sekoitimme noin 4 dl sokeroitua karviaissurvosta piirakan täytemassaan, turkkilaista jogurttia oli ohjeen 2,5 dl:n sijaan 3 dl. Täytteen makeus kannattaa tarkistaa ennen kaatamista pohjan päälle. 

2 vastausta artikkeliin “Vuosi luimupupua

  1. Onnea yksivuotiaalle! Täällä ollaan Vueltan odottelutunnelmissa, Espanja mielessä päällimmäisenä:)

Mitä mielessä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s