Kaksi viimeistä viikonloppua Käkikellomaassa, lähteäkö parin päivän reissuun vai ajella lähimäillä? Tällä viikolla helatorstain ja tulevalla viikolla helluntain jälkeisen pyhämaanantain jatkamat pitkät viikonloput näyttävät täyttävän hotellit aika tehokkaasti, joten ainakin tämän viikonlopun poljimme Züri-poluilla. Tänään kiipesimme parvekemäellemme Uetlibergille etu(koillis-itä)puolelta tutun takareitin sijaan, poljimme kauniilla harjanteella maastopyöräreittiä 22 Tägerstiin ja sieltä pyöräreittiä 51 Uetilibergin takapuolelta takaisin kaupunkiin. Kiva ja lämmin kolmen tunnin ajelu. Vasta neljännellä (kolmannella pyörin) Uetlibergin retkellämme mäet osittaisine lumikuorrutuksineen näkyivät horisontissa mukavasti.

Giro d’Italian lisäksi olemme seuranneet yömyöhään Kalifornian kiertoajelua (en tosin ole jaksanut yhtenäkään yönä maaliin asti). Eilen kovan vetotyön tehnyt suursuosikki Jens Voigt  mietiskeli haastattelussa” If you go out and try to win you might lose. But if you go out not even trying to win, you lose for sure.

Palataan lopuksi lyhyesti blogin alkuperäiseen teemaan, eturistisiteeseen. Korjattu polveni nitisi jalkaa suoristaessa pitkään. Kallio sanoi jonkin keskustelumme yhteydessä, että kivuttomista rutinoista ei tarvitse välittää ja että ne yleensä katoavat noin vuoden kuluessa leikkauksesta. Täytyy myöntää, että olin jo ehtinyt luulla, että eivät kyllä katoa. Noin kuukausi sitten huomasin, että eipä muuten oikea koipi rutise enää :), (ei puhuta vasemman ääntelystä mitään…)

2 vastausta artikkeliin “Uetlibergin (yli- ja) ympäriajo

  1. Me olemme katsoneet tallenteilta Kalifornian kisaa, kiintoisa sekin. Mutta Girossa on tänä vuonna kyllä jännitteitä, vaikka moni tähti puuttui tai lähti (oho, melkein runo :))

    Minäkin muuten mietin just nilkkaani, kun tärvingin kaksivuotispäivä lähestyy. Taisi jäädä silminnähden paksummaksi tuo nilkka ja kun on lämmin sää ja kävelen tavallista enemmän, se vielä jäykistyy ja on illalla pallona. Kipuja ei ole, mutta naksauksia ja pistoksia sekä sellaista sähköistä pintatuntua. Mutta kyllä sillä liikkeelle pääsee ja on niin nätit arvet, että melkein korusta käyvät:)

    1. Tallentaminen on kyllä kätevämpi tapa katsoa sekä iltapäivä- ett yölahetyksiä, iltapäivällä kun olisi aina kuuta tekemistä, kuten töitä, ja yöllä voisi nukkuakin.

      Kyllähän niistä kolhuista tahtoo jotain jälkiä jäädä, jos ei muuta, niin hienot arvet ;).

Mitä mielessä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s