Eilisen reilun kolmen tunnin, 10-tieaika-ajoon henkilökohtaisen vetomiehen avustamana päättyneen pyöräilyn ja yön ukkossateiden jälkeen tänään oli tarkoitus ajaa vain kevyt tielenkki. Ajelu jäi rengaskriisin takia suunniteltuakin lyhyemmäksi, mutta onneksi lämpöä ei tarvinnut houkutella lihaksiin polkemalla.

Lähtöä valmistellessamme loimulohi naulautui paistolautaan ja palatessamme se tuoksui jo houkuttelevasti. Kolme ensimmäistä kuvaa ovat iLuurin tuotoksia.Naisten sateisen olympiamaantieajon lähetyksen katketessa (ja siirtyessä ties mihin tikanheittoon) kävin kameran kanssa puutarhassa tarkkailemassa sadon kypsymistä. Vatut alkavat vähitellen kypsyä… ne ovat muuten herkkua kilpikonnienkin mielestä…tämän videon söpöysindeksi on suuri :). Miesten eilisen maantiekisan kultamitalin pokkasi hienon ajon jälkeen tähän kauteen uransa lopettava ”veteraanikuski” (minäkinkö?) Alexander Vinokourov. Taktisesti huonosti ajaneen pääjoukon jäsenet miettivät varmasti moneen kertaan sitä, miksei irtiottoa ajettu kiinni, Tom Boonen suree pahaan paikkaan tullutta rengasrikkoa ja aloittelijamaisen ajovirheen tehnyt Fabian Cancellara ihmettelee miten yksi parhaista kaarrekuskeista voi ajaa mutkan suoraksi päin aitaa. Onneksi Fäbun keväällä murtunut solisluu säilyi ehjänä.

Kiitokset viikonlopusta, myös velipojalle eilisistä herkuista. Tulevalla viikolla lomailemme, pakoilemme rallia ja tapaamme ystäviä ja karvakavereita.

4 vastausta artikkeliin “Loimulohta ja lomailua

  1. Laittoman hyvät lenkin jälkeiset eväät teillä :)! Eihän me mitään veteraanikuskeja olla, ku viriilejä ikureita!

Mitä mielessä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s