Tähän iltapäivään asti kuvittelin, että vatsalihakseni ovat suhteellisen hyvässä kunnossa – jostain syystä niihin kaikkiin kuitenkin sattuu eilisen, syksyn ensimmäisen, voimajoogatunnin jäljiltä. Ilmeisesti osasin hengittää oikein ja riittävän syvään… Kotona joogaaminen on minulle usein enemmän lihashuoltoa, keskittyminen ja hengityksen tarkkailu ei ole läheskään yhtä hyvää kuin ohjatulla tunnilla. Kurssin alusta iloitsemisen lomassa ihmettelin usean ihmisen huonoa käytöstä – tunti alkaa ja loppuu ilmoitettuun aikaan, ei sinne pidä ilmestyä tiputellen ensimmäisen vartin aikana eikä lähteä pois ennen loppurentoutusta tai sen aikana, jurps.

Kalatiskiltä löytyi tänään hyvännäköisiä kampelafileitä, joiden sisään rullasimme (ympärille käärittävän ilmakuivatun kinkun puutteessa) katkarapuja ja yrttejä.

Yrttiset kampela-katkarapurullat

  • 600 g kampelafileitä
  • reilu 50 g sulatettuja isoja pakastekatkarapuja
  • muutama oksa persiljaa ja korianteria (tilli sopisi mutta sitä ei ollut)
  • reilu loraus valkoviiniä

Silppua yrtit ja sekoita ne katkarapujen kanssa. Laita vähän täytettä fileen päähän ja kääri file rullalle. Laita rulla oliiviöljyttyyn vuokaan. Toista, kunnes fileet loppuvat. Ripottele rullien pinnalle vähän suolaa. Kaada vuokaan iso loraus valkoviiniä kalojen höyryttymisnesteeksi ja maukkaaksi kastikkeeksi. Paista 200 asteessa 20 min.

Pssst… illan juoksulenkiltä löytyi hieno, valkopillinen mutta kooltaan aika suuri herkkutatti… kokonaan meille. Siitä täyttyi yksi kuivurin taso :).

Mitä mielessä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s