20150606-_DSC7622Puuhakkaan lauantain aluksi käväisimme torilla, josta löysimme Sveitsissä ikävöimämme liha-auton lisäksi Koppelin tilan raparpereja, kaurahiutaleita ja (viime kesän) pottuja ja porkkanoita. Rappukäytäväkukkasten ja matkamuistoyrttien istutuksen jälkeen odottelimme sadekuuron poistumista kaupungin yltä ja teimme raparpereista Zürichissä kehittelemäämme yksinkertaista pehmeää piirakkaa ja vaniljaista kompottia. Piirakan maistelua piti odottaa reilun 50 minuutin juoksulenkin ja myöhäisen päivällisen jälkeiseen aikaan, melkein sunnuntain puolelle. 20150606-_DSC7626

Reissun jälkikäsittely alkaa olla tehty, joten maanantaina voimme lähteä lähes reippain mielin seuraaviin työreissuihin. Tällä kertaa vain pariksi päiväksi ja eri paikkoihin.20150605-_DSC7617

Gipfelstürmer – parasta Sveitsissä maistamaamme kahvia. Paras on tässä tapauksessa todella hyvää, aivan tasaväkistä ruotsalaisten suosikkipaahtimoidemme kahvien kanssa. Pienen paahtimon kahvila oli toisella puolella kaupunkia kuin meidän väliaikaiskotimme, mutta kävimme siellä noin kerran viikossa espresolla ja kahviostoksilla. Kotiin toimme kahvin lisäksi pari kuppia.

6 vastausta artikkeliin “Raparperipäivä

  1. Kiva kuppi, olisin ostanut minäkin. Mutta miksi ihmeessä kaurahiutaleita, eikö niitä saa Suomesta? Terveisiä Loirelta tai nyt ollaan kyllä Viennen rannalla.

    1. Me ollaan jo kotona, kaurahiutaleet ja muut eväät olivat elisiä kotitoriostoksia, Koppelin tilan omia tuotteita.
      Mukavaa reissun jatkoa!

Mitä mielessä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s