Tällä reissulla emme vielä mene Armaksen kanssa koiraladulle hiihtämään mutta kävimme testaamassa osan Velhon kodalta lähtevästä koirapolusta ja nauttimassa lumesta. Tulevia talvia varten toivoisin, että koiralatuja ja muita sallittuja ulkoilutuspaikkoja olisi nykyistä enemmän sekä hiihtokeskuksissa että kaupungeissa. Alpeillahan talvivaellusreittejä on monissa keskuksissa kilometritolkulla – saapa nähdä, tuleeko niitä joskus tännekin nykyistä enemmän Keski-Euroopasta tulevien matkailijoiden määrän kasvaessa.

Hiihtämässä kävimme tänäänkin koiratta, miehet aamulla ja minä ennen iltaruokaa valoladulla. Pari edellistä hiihtelyä tuntui käsivarsissa, joilla ei ole viime kuukausina paljon muuta tehty kuin pientä kotijumppaa ja Armaksen kantamista portaissa.20151219-_DSC986020151219-_DSC986320151219-_DSC987320151219-_DSC9877

20151219-_DSC9903

2 vastausta artikkeliin “Koirapolulla

  1. Ois kiva talvellakin kulkee metässä valaistuja reittejä, mutta kaikki on pyhitetty hiihtobaanoille 😦

    1. Niinpä. Vaikka tykkään kovasti hiihtää, niin kyllä lumiseenkin aikaan JKL:n valaistujen ulkoilureittien laajasta valikoimasta joku voisi olla sallittu kävelijöille ja koirillekin. Koirahiihtovuoroja sentään on Muuramessa, Keljonkankaalla ja Tikkakoskella.

Mitä mielessä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s