Aamulla Jyväsjärven tässä päässä oli vielä jäätä, töistä tullessani kotirannassa uiskenteli sekä silkkiuikkupariskunta ja jo eilen rantasulassa pulikoinut telkkäpari. Kevät on siis tullut.

Armaksen kanssa saimme pentuvalmennusryhmässä muiden ollessa poissa yksityistunnin. Päätimme Ellin kanssa, että teemme leikki-, jakkara ja kosketusalustaharjoitukset. Pentuhampailla tuhotuista bambukalsareista solmimani vetolelu toimi hallillakin todella hyvin, jakkaralla etenimme harjoituksen seuraavaan vaiheeseen, jossa ohjaaja seisoo jakkaran vieressä ja koiran pitäisi jakkaraa takatassuilla kiertäessään pysähtyä ohjaajan viereen. Kosketusalustalla yritimme saada Armasta pysähtymään etutassu(t) alustalla jotta sitä voisi käyttää kohta ruudun opetteluun. Muutaman kerran se jo onnistuikin.

Harjoituksen jälkeen kävimme toteamassa, että Haukkuvaaran takana olevassa Jyskänvuoressa oli ollut kivat lenkkipolut ennen järkyttäviä hakkuita. Pakkoko tämän kaupungin kaikki metsät on tuhota, kysyn vaan?20160425-IMG_1128

 

6 vastausta artikkeliin “Silkkiuikkujen paluu ja yksityistreenit

  1. Yksityistreenit, vautsi! Ihanaa luksusta 🙂 ja voi kurjuus, meillä vähän sama homma että kaikki metsät kaadetaan 😦 onneksi meillä on lähellä pari luontopolkua, jotka toivottavasti jäävät. Siellä tosin on aina niin ruuhkaista, että ei kovin vapaasti voi koiria juoksuttaa.

    1. Oli kyllä varsin tehokasta treeniä.
      Melkein itkettää, kun miettii, paljonko täällä on hakattu metsiä ulkoilualuieilta niiden reilun 20 vuoden aikana kun olen JKL:ssä asunut.

  2. Voi kun kiva, että Armas on saanut ihan yksityisopetusta. On se vaan jo niin ison ja aikuisen näköinen. 🙂

Mitä mielessä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s