Olimme Armaksen kanssa tänään neljännen kerran agilityvalmennusryhmässä. Otus selvästi nauttii kentällä olosta ja on siellä ihan hurjassa vireessä. Puolet päivän kentälläoloajasta harjoittelimme (lähdön odotusta varten) paikallaoloa niin, että minä heiluttelin käsiä, juoksin paikallani ja kävin kyykyssä. Se oli varsin haastavaa ja samalla opettavaista: tällaisista asioista huomaa, kuinka koiran viretila vaikuttaa siihen, mitä se tekeen. Tokotreeneissä, kotona ja metsälenkeillä Armas istuu ja makaa (yleensä) pyydettäessä paikallaan niin kauan kuin halutaan, putkien ja muiden esteiden keskellä ei malttaisi odottaa lähtölupaa hetkeäkään. Siinä meille on urakkaa kesäloman ajaksi. Toisessa setissä pääteema oli kaksi vierekkäistä mutkalla olevaa putkea, joista mentiin niin, että minä olin putkien takana, kuperalla puolella. Taitava pentu pyyhälsi sinne, minne haluttiinkin.

Tapasimme hallilla myös Armaksen tätipuolen Priyan emännän Millin. Toiveissa olisi ehtiä lenkille heidän Jyväskylän vierailunsa aikana.
20160628-IMG_129020160628-IMG_129220160628-IMG_1294Treenien jälkeen kävimme Jyskänvuoressa toteamassa, että mustikat ovat vaihtaneet avoimella paikalla väriä. Onpa aikaista! 20160628-IMG_1296

Mitä mielessä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s