Voikos porkkanasta tehdä hummusta? Voi ja ei voi. Määritelmän mukaan hummus tehdään kikherneistä, tahinista, valkosipulista, sitruunanmehusta ja oliiviöljystä, jotkut laittavat joukkoon mausteitakin. Jos kikherneet vaihtaa johonkin muuhun ja kutsuu töhnää hummukseksi, niin syyllistyykö samanlaiseen hölmöyteen kuin ne, jotka tekevät risottoja muusta kuin riisistä? Höyrytetystä porkkanasta ja hummuksen ainesosista kikkejä lukuunottamatta tuli kyllä hyvää, oli nimi mikä oli.20170405-_DSC2756Illan treeni-ilmeitä:20170406-_DSC275820170406-_DSC276020170406-_DSC276120170406-_DSC2762

2 vastausta artikkeliin “Porkkanahummus(ko?)

  1. Hmm,itse kutsuisin sellaista tahnaksi..Minusta hummus on hummus kun siinä on kikherneitä ja siihen voi sitten lisätä muita aineksia,ja on edelleenkin hummus,mutta jos kikherneet ottaa pois niin se on mielestäni tahna.No olenhan kutsunut kukkakaaliriisiä riisiksi,eli syyllistynyt vähän samaan;D Ja kasvismaitoja maidoksi;D

    1. Tahna( tai sose) olisi varmaan oikeampi nimitys. Eihän niillä nimillä niin kauheasti ole väliä, kunhan on hyvää syötävää :).

Mitä mielessä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s