Eilisen mustikkasaaliin puolikas pääsi kesän ensimmäiseen piirakkaan.
Mustikkapiirakka
- 100 g huoneenlämpöistä voita
- 150 g vaaleaa ruokosokeria
- 4 pientä munaa
- 200 g vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1/4 tl jauhettua vaniljatankoa
- noin 1 l mustikoita
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat ja keskenään sekoitetut jauhot, leivinjauhe ja vanilja. Sekoita tasaiseksi. Leivitä taikina voideltuun piirakkavuokaan. Laita mustikat piirakan päälle. Paista 190 asteessa noin 40-50 min.Tänään käytiin Ainon porukan kanssa Kinkoriutalla lenkillä. Aurinkokin näyttäytyi sateiden välissä kuvaushetken ajan.
Nam, voi kun tuosta voisi ruudun kautta ottaa pala….
Lähetän virtuaalipalan!