Eilen jatkettiin rally-tokon SM-kisapisteiden jahtaamista LAUKAn tuplakisoissa, jotka pidettiin Vihtavuoren kaukalon sijaan Äijälän koululla. Päivä ei onneksi ollut yhtä kuuma kuin muutama edellinen.

Ekassa kisassa lähtökoomailtiin taas enemmän kuin tarpeeksi ja saatiin siitä -3p PY. Iloinen suoritus löytyi onneksi pian ja ainoa virhepiste varsinaisilta kylteiltä saatiin peruutuksen törmäyksestä. Pisteitä saatiin 96p ja oltiin neljästä saman pistemäärän saaneista nopeimpia ja koko kisan kolmansia.

Tokalla radalla lähtö sujui paremmin mutta kentällä olleen sarjahypyn odotus toi epätarkkuutta muutamaan liikkeeseen. Tötterölle meno jäi vajaaksi, liikkeestä maahanmeno uusittiin ja muutama istuminen oli vino. Sarjahyppy ja sen jälkeinen houkutus sujuivat kivasti. Pisteitä tältä radalta 93p.

Kisan jälkeen käytiin Vuonteella lyhyellä lenkillä ja uimassa. IMG_5318IMG_5322SM-kisoihin lasketaan neljän parhaan radan pisteiden keskiarvo viime vuoden kisojen jälkeen. Meillä keskiarvo on nyt 95p, saa nähdä, riittääkö se. Vielä on ennen ilmoittautumisaikaa useampi kisa aikaa jahdata hyviä pisteitä. Parin viikon kisatauon aikana Armaksella on ohjelmassa huoltokäynti osteopaatilla, metsälenkkejä, uimista ja toko- ja rallytreenejä. Kartturia kovasti pohdituttaa, millä lähtökoomasta pääsisi eroon. Sitä kun ei treeneissä saa esille vaan niissä mennään isolla riemulla ja monesti ylivireellä alusta asti.

Mitä mielessä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s