Armas, outo otus, täytti 31.8. jo 4 vuotta. Se on kiihkeä, kiihtyvä, herkkä mietiskelijä, jänskättäjä, on-off-tyyppi, vahva, vietikäs, pallopöllö, lellipentu, nirso herkuttelija ja paras juoksukaveri.
Ensimmäinen koirani, jonka kanssa ollaan opeteltu ymmärtämään toisiamme ja opiskeltu harrastuksien saloja. Taisin joskus sanoa, että en minä mitään kisaamaan rupea (junnuikäisenä kun olen sitä riittävästi ilman koiraa tehnyt) mutta niinhän siinä sitten kävi, että kymmeniä kertoja ollaan jo kehänauha ylitetty.

Armas on niin kiltti kuin vain voi ja saa meidät joka päivä nauramaan. Nykyisin on paljon niitäkin päiviä, ettei herralle tarvitse hermostua, ainakaan kovin montaa kertaa.20190908-DSC_033720190908-DSC_0343

20190908-DSC_0333Parin viime viikon aikana ollaan ulkoiltu, tokoiltu ja todettu, että ensi viikonloppuna ei vielä olla koevalmiita evl:ään. Joissain liikkeissä on vielä epävarmuutta liikejärjestyksen muuttuessa ja häiriössä. Ennen kokeeseen menoa pitäisi saada luoksarin stoppeja nopeammiksi, kaukojen tekniikka vähän paremmaksi ja eteenmenoon varmuutta.

Eilen käytiin Hietasyrjässä tarkastamassa karpaloiden kypsymistilanne, keräämässä muutama herkkutatti ja nauttimassa kauniista syyspäivästä.

 

2 vastausta artikkeliin “Armas 4v

Mitä mielessä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s