Armaksen päiväkirjasta: ”Kodin ympäristössä on ollut tällä viikolla enemmän työmatkatempoilijoita, pokettajia ja muita ihmisiä kuin pitkään aikaan. Ovat kuulemma palanneet mökeiltä kaupunkiin kun koulut alkoivat. Meidän aksaryhmänkin loma loppui. Mä olin eilen näin innolla lähdössä treeneihin. 20160809-IMG_148220160809-IMG_1483Meillä on emännän kanssa vielä tositosi paljon opittavaa, mutta on meillä silti hurjan kivaa. Mä olen jo niin iso poika, että laitettiin esteisiin rimat 15 cm korkeuteen. Osaisin kyllä hypätä paljon korkeammaltakin.

Metsälenkeillä olen ollut ihmeissäni. Vielä alkukesästä sain tonkia puskia ja syödä sieltä kaikkia herkkuja ihan yksikseni mutta sitten ihmisetkin innostuivat keräilemään metsästä kaikkia juttuja. Olemme keränneet yhdessä hilloja ja mustikoita ja maistelleet vattuja (emäntä ei ottanut minua puskaan). Tänään iltapäivällä maistoin muista marjoista innostuneena kotitielle tippuneita oransseja marjoja. Ne eivät olleet hyviä vaan kamalan happamia.20160810-IMG_1484Marjojen lisäksi olemme keränneet yhdessä sieniä. Olin kiinnostunut jo ensimmäisten kanttarellien löytämisestä ja mussutin emännän sienistä taittamat jalat. Olen huomannut, että ihmiset ovat olleet kanttarellien löytämisestä joka kerta iloisia, joten tänään päätin auttaa niitä. Loikkasin lenkillä kaksi kertaa ojanpenkalle ja pysähdyin tyytyväisen näköisenä haistamieni sienten luo. Kehuivat kovasti ja antoivat herkkuja.

Mä sain iltaruoaksi lihaisan luun, ihmiset söivät pastaa, jossa oli löytämieni kanttarellien (noin 3dl) lisäksi pienehkö herkkutatti, 2 tuoretta sipulia varsineen, loraus valkoviiniä ja voita ja oliiviöljyä paistamiseen.20160810-_DSC815520160810-_DSC8156Ennen iltalenkkiä olin jo käynyt takapihalla treenaamassa ja leikkinyt pantterilla, jonka houkuttelevan pinkin nenän emäntä ilkeästi poisti ja kursi operaatiosta syntyneen reiän kiinni. Pantteri oli kyllä paljon nätimpi nenällisenä.20160810-IMG_148720160810-IMG_1488

4 vastausta artikkeliin “Sienikoira

  1. Ihana Armas. ❤ Ja kovin innokkaalta näytätkin varsinkin noissa ekoissa kuvissa. 🙂

    Miksi pantterilta piti poistaa nenä? Olisitko syönyt sen? 😉

    1. Kuvassa näkyvän pinkin nenän jyrsimisestä kuului karmea ääni ja se lähti jo osittain irti. Turvallisuussyistä poistin nenun.

Mitä mielessä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s